Novosti

Spektakularan operni program za obljetnicu Tomić&Co

Spektakularan operni program za obljetnicu Tomić&CoOpera — 24. svibnja 2023.

Opernim gala koncertom u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu koji se održao u utorak 23. svibnja tvrtka Tomić&Co proslavila je 30. godišnjicu poslovanja. Za ovu jubilarnu proslavu Tomić&Co. predložio je Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu da se svečanost dogodi u krovnoj instituciji kazališne umjetnosti u Hrvatskoj.

Događaj je u gledalištu okupio veliki broj prijatelja i poslovnih suradnika Tomić&Co., a ispred kazališta građane koji su putem izravnoga prijenosa na velikome ekranu slušali spektakularan operni program.
Nastupio je meksički tenor Javier Camarena, rumunjski bariton George Petean, prvakinja Opere sopranistica Marija Kuhar Šoša, mezzosopranistica Martina Mikelić, Marin Čargo i tenor Damir Klačar te Zbor, a sve uz pratnju Orkestra HNK u Zagrebu uz ravnanje maestra Ivana Repušića. 

Program je bio sastavljen od djela Wolfganga Amadeusa Mozarta, Giacoma Puccinija, Giuseppea Verdija, Jakova Gotovca, Richarda Wagnera te drugih domaćih i svjetskih autora u kojima je publika ispred kazališta mogla uživati. 


Pročitaj i…

Prijavite se na HNK newsletter.