Pravne informacijePolitika kolačića

S obzirom na važnost osobnih podataka i naše obveze transparentnosti, u nastavku navodimo informacije o kolačićima, načinu na koji ih upotrebljavamo na internet stranici i koje opcije imate ako biste ih radije onemogućili unatoč prednostima koje donose.

Kolačići (cookies) su male količine informacija koje naš web poslužitelj smješta na web preglednik vašega računala i koje se spremaju na hard drive vašega uređaja. Bilo koje spominjanje kolačića u ovoj obavijesti uključuje i druge vrste automatskoga pristupanja ili pohrane informacija na vašem uređaju.

Tehnologijom kolačića HNK u Zagrebu koristi se kako bi mogao pružati online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bi mogao pružati bez uporabe kolačića.

Detaljan popis kolačića potražite na kraju ovih Pravila o privatnosti. Suglasnost za uporabu kolačića na internetskoj stranici HNK u Zagrebu možete povući kada god želite. Kolačiće možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili rabeći specijalizirane softvere za to.

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati i u vašem web pregledniku, a za upute o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite:


Internetske stranice HNK ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Popis kolačića:

Naziv Opis Istek
_ga Koristi Google Analytics za razlikovanje korisnika. 2 godine
_gat_gtag_UA_4820619_1 Koristi Google Analytics za regulaciju stope zahtjeva. 1 minuta
_gid Koristi se za identifikaciju korisnika. 1 godina

Prijavite se na HNK newsletter.