Novosti

HNK u Zagrebu i 24 sata protiv koronavirusa

HNK u Zagrebu i 24 sata protiv koronavirusaIz kazališta — 17. ožujka 2020.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u suradnji s redakcijom 24 sata pokrenulo je jedinstven projekt u okviru kojega će svakodnevno biti prikazivane predstave Opere, Drame i Baleta, a nakon toga bit će dostupne za gledanje tijekom razdoblja borbe s koronavirusom. Gledateljima Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, čitateljima 24 sata te najširoj javnosti želimo pokazati vrhunske predstave i tako im u razdoblju izolacije ponuditi mogućnost uživanja u kvalitetnim umjetničkim djelima.

Za potrebe kazališta tijekom posljednjih pet sezona predstave je snimao Croatia film.

Od sutra na YouTube kanalu 24 sata od 20 sati tako možete gledati hit predstavu Tko pjeva zlo ne misli. Time će se otvoriti serijal predstava dostupnih svim gledateljima 24sata.hr i YouTube kanala 24sata kao i obožavateljima zagrebačkog HNK.
U Tko pjeva zlo ne misli, koju je postavio redatelj Rene Medvešek, Anu Šafranek glumi Zrinka Cvitešić, u ulozi supruga joj Franje je Dušan Bućan. Tetu Minu glumi Ivana, Boban, a u ulozi Gospona Fulira je Krešimir Mikić.

Iako je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zatvoreno za gledatelje od 12. ožujka ovim projektima želimo gledateljima i u njihovim domovima te u ovim specifičnim vremenima, omogućiti da ne izgube vezu s kazalištem.

Pročitaj i…

Prijavite se na HNK newsletter.