Novosti

Koncertni spektakl <em>Vraćam se Zagrebe tebi </em> ispred HNK u Zagrebu

Koncertni spektakl Vraćam se Zagrebe tebi ispred HNK u ZagrebuIz kazališta — 03. srpnja 2023.

U programu koji zagrebački HNK priprema u suradnji s Jutarnjim listom, koncertom Vraćam se Zagrebe tebi u subotu 8. srpnja s početkom u 21.30 sati ispred ispred Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu izvodit će se najljepše pjesme i bezvremenski hitovi posvećeni Zagrebu a predvođeni autorima Nikšom Kušeljom i glazbenim producentom Antom Gelom.

Pjesme će pjevati glumci zagrebačkog HNK uz goste koji planiraju glazbeni spektakl i večer za pamćenje.
U dobroj atmosferi uz bend Ante Gele svoje će vokalno umijeće pokazati Filip Vidović, Lovro Juraga, Jelena Perčin, Glorija Dubelj, Alma Prica, Lana Barić, Iva Jerković, Ksenija Marinković, Ana Begić, Ivana Boban, Gita Hajdarhodžić, Ivan Colarić, Iva Mihalić, Igor Kovač, Rok Juričić, Mirta Zečević, Slavko Juraga, Goran Grgić, Franjo Kuhar te sopranistica Darija Auguštan i tenori Filip Filipović i Ivo Gamulin Gianni.

Svi oni dat će posvetu velikim skladateljima, pjesnicima i aranžerima koji su opjevali grad kroz šansonu, pop i zabavnu glazbu, rock-operu, navijačke himne, mjuzikle... 

Ovaj posebni koncert ima duboku simboliku - posvećen je Zagrebu i njegovoj bogatoj glazbenoj baštini. Naša iznimna izvođačka postava interpretirat će pjesme koje su posvećene prekrasnom Zagrebu, te će tako odati počast svim velikim autorima, skladateljima, pjesnicima i aranžerima koji su svojom umjetnošću zauvijek ostavili trag u srcima Zagrepčana, rekao je autor koncerta i glumac Drame HNK u Zagrebu Nikša Kušelj.

Pročitaj i…

Prijavite se na HNK newsletter.