Novosti

Zahvala ravnatelja bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku na humanitarnoj večeri

Zahvala ravnatelja bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku na humanitarnoj večeriIz kazališta — 26. ožujka 2021.

Ravnatelj bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku, Dr. Tomislav Dujmenović sudjelovao je na humanitarnoj večeri Kazalište sa srcem koju je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u partnerstvu s Hrvatskom lutrijom organiziralo početkom ožujka s ciljem popravka bronhoskopa petrinjske pulmologije.

Naime u razornom potresu od 29.prosinca 2020. g. OB Dr. Ivo Pedišić u Sisku pretrpjela je velika oštećenja. Oštećene su bolničke zgrade, medicinska oprema, inventar i zalihe lijekova.

Kako vrijeme prolazi nastojimo se organizirati i pružiti što veći nivo zdravstvene zaštite svim žiteljima Sisačko moslavačke županije. Sigurno da će trebati puno napora, vremena i sredstava da bi bolnica  ponovno započela raditi punim kapacitetom. Zbog toga smo zahvalni Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu i Hrvatskoj lutriji na donaciji koja će pomoći da bolnicu obnovimo i saniramo  ali i da se bolnica nastavi dalje razvijati, rekao je Dr. Tomislav Dujmenović.

Nakon odgledane predstave Revizor u društvu mnogobrojnih osoba iz javnog života Hrvatske i građana koji su pomogli popravku bronhoskopa uplatom donacije na poseban broj žiro računa, ravnatelj bolnice dr. Tomislav Dujmenović izjavio je: Hrvatsko narodno kazalište pokazalo je da osim što ima dobre predstave, dobre glumce, odličnu intendanticu, ima i veliko srce. Velika hvala za donaciju i prelijepu večer u ime naših bolesnika, djelatnika i svih žitelja Sisačko moslavačke županije.

Humanitarna akcija Kazalište sa srcem nastavlja se i dalje, sve do 15. travnja te i dalje pomažemo popravku bolničkih uređaja petrinjske pulmologije (OB Ivo Pedišić Sisak). Svoje uplate možete izvršiti na dolje navedeni račun.

IBAN:

Privredna banka Zagreb
HR1723400091511121116,
SWIFT CODE: PBZGHR2


Pročitaj i…

Pretplatite se na HNK newsletter.