Novosti

Ususret premijeri <em>Orfej i Euridika</em> putem<em> live streama </em>

Ususret premijeri Orfej i Euridika putem live streama Opera — 19. travnja 2021.

Premijeru opere Orfej i Euridika Christopha Willibalda Glucka prema libretu Ranierija de Calzabigija koja će se izvesti u petak 23. travnja predstavit ćemo tradicionalnim programom Ususret premijeri na pomalo netradicionalan način.

Sva zainteresirana publika imat će priliku u srijedu 21. travnja u 15.30 sati na službenim stranicama Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu pratiti predstavljanje nove operne premijere Orfej i Euridika kojom će ravnati dirigent Aleksandar Kalajdžić dok režiju potpisuje Anica Tomić te se upoznati sa suvremenim Orfejom, čovjekom 21. stoljeća.

Live streaming programa Ususret premijeri je besplatan a prijenos će biti uživo s pozornice. Dovoljno je posjetiti na našu stranicu u srijedu u 15.30 sati i upoznate se s protagonistima nove opere koja će biti izvođena pod strogim epidemiološkim uvjetima.

O operi će razgovarati maestro Aleksandar Kalajdžić, redateljica Anica Tomić, intendantica Dubravka Vrgoč i solistice Dubravka Šeparović Mušović, Valentina Fijačko Kobić i Ivana Lazar. Moderator je novinar i urednik Zlatan Skalicki.

Pročitaj i…

Prijavite se na HNK newsletter.