Novosti

Počeo je upis pretplate za sezonu 2022./2023.

Počeo je upis pretplate za sezonu 2022./2023.Iz kazališta — 01. rujna 2022.

Upis pretplate za sezonu 2022./2023. počeo je 1. rujna i trajat će do 30. rujna. Pretplate se kupuju na blagajni te putem web stranice kazališta.

Rezervacije pretplata čuvaju se do 15.rujna te se nakon tog datuma sva preostala pretplatnička mjesta stavljaju u slobodnu prodaju. Prvih sto prodanih pretplata na blagajni kazališta očekuje i dar iznenađenja.

Cjenik te popis pretplata možete pogledati OVDJE.

Publiku očekuju i dva potpuno nova paketa pretplate. Po prvi put uvodimo pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj.
U novoj sezoni stavljamo naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je zagrebački HNK uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj. Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob. Cijene karata za treću i svaku daljnju ulaznicu dodatno su snižene.

Ponovno nudimo i Europsku pretplatu, nakon stanke zbog pandemije, koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta. Europska pretplata uključuje i cijenu prijevoza do Slovenskog narodnog kazališta u Mariboru.

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata jedna ulaznica).

Tijekom rujna Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu priprema još iznenađenja i pogodnosti za sve nove pretplatnike.

Blagajna za upis pretplate
Radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati
Subotom od 10 do 13 sati

KONTAKT
Informacije o pretplati mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

01 4888 412
01 4888 414
01 4888 419

Ili na e-mail: pretplata@hnk.hr

Pročitaj i…

Prijavite se na HNK newsletter.